Marvel'ın "What If...?" Animasyonunun Müziklerini Yapacak Olan İsim Belli Oldu

29.10.2020 13:40 Özgür Eroğlu

 
Marvel'ın Disney+'ta yayınlanacak olan yeni projelerinden What If...? animasyonunun müziklerini yapacak isim belli oldu.
 
Şu an için dizi ile ilgili net olarak pek fazla şey bilinmiyor ne yazık ki. Sadece isminden de anlaşılabileceği gibi belli senaryolara farklı bir şekilde yaklaşacak ve "Ya böyle olsaydı?" yaklaşımı ile ilerleyecek. 
 
Variety'nin haberine göre ise dizinin müziklerini yapacak isim belli oldu. Habere göre dizinin müziklerini daha önce 4 kez Emmy ödülü kazanan Laura Karpman üstlenecek. Laura Karpman daha önce Underground, Taken ve Lovecraft Country  gibi yapımların müziklerini yapmıştı.
 
Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler