Marvel's Avengers Tanıtım Fragmanı

30.10.2019 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Marvel's Avengers için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı ve üç dakikaya yakın bu fragmanda oyun genel olarak tanıtılıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hikaye tabanlı bu üçüncü şahıs oyun deneyiminde Avengers'a katılın ve dünyayı yıllardan beri artmakta olan tehlikelere karşı savunmak için eşsiz güçlerinden faydalanın.
 
Marvel’s Avengers, Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor'un gücünü deneysel bir enerji kaynağından alan kendi Helicarrier'larının da yer aldığı San Francisco'daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day'de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.
 
Bundan beş yıl sonra, tüm Süper Kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu Dünyanın En Kuvvetli Kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir.
 
Öne çıkan özellikler
 
Orijinal Avengers hikayesini oynayın
Sinematik tek oyuncu modunda Avengers listenizi yeniden bir araya getirip baştan yaratın. Sonrasında tek başınıza ya da arkadaşlarınızla beraber çevrimiçi olarak operasyon üssünüz olacak Helicarrier ile dünya çapında yeni görevlere katılın.
 
Güçlerinizi kucaklayın
Oyun tarzınıza uyacak şekilde güçlü becerilerin ve yeni giysilerin kilidini açarak bu eşsiz karakterleri orijinal ya da hayranların beğendiği kostümlerle donatın.
 
Çevrimiçi bir araya gelin
Birçok yıl üzerinden anlatılan hikâyesi, düzenli içerik güncellemesi ve ücretsiz senaryoları ile aksiyon dolu eş zamanlı görevlere oyuncular dört oyuncuya kadar çevrimiçi takım olarak katılabilir. Ana oyuna sahip olduğunuz sürece eklenecek her bir oynanabilir yeni Süper Kahraman ve bölgeye ilave ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. 

 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. 

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler