Marvel's Avengers'ın Öncesini Anlatacak Olan Çizgi Roman Serisinin İlk Sayısı Çıktı

11.12.2019 20:05 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Crystal Dynamics'in yaptığı son zamanların en popüler markalarından olan Avengers'ın oyunu Marvel's Avengers'ın öncesini anlatacak olan çizgi romanların ilki çıktı. 
 
Çizgi romanın ülkemize gelip gelmeyeceği belli değil ancak İngilizce bilenler buradan satın alarak internetten okuyabilirler. Oyunun öncesini anlatacak olan bu çizgi roman serisinde, oyundaki karakterlerin oyundaki hikayeden önce neler yaptıklarını okuyacağız. Her karakter için ayrı bir seri olacak.
 
Şu anda Iron Man'in ilk fasikülü çıkmış durumda. 8 Ocak'ta Thor'un ilk sayısı, 5 Şubat'ta Hulk'ın ilk sayısı çıkacak. Kaptan Amerika ve Black Widow'un ilk sayıları ise Mart ayı içerisinde yayınlanacak.
 
Ayrıca oyunun öncesini genel olarak anlatan oyundaki hikayenin nasıl başladığını anlatacak bir kitap da çıkacak. Kitap ise 31 Mart'ta yayınlanacak. Oyunun kendisi ise 15 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 23 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler