Marvel's Avengers'ın Yeni Fragmanı Ms. Marvel'ın Yeni Kostümünü Tanıtıyor

12.10.2019 19:42 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan oynanış videolarıyla insanları şaşırtan Marvel's Avengers, oynanabilir karakterlerin fazlalığına rağmen çeşitlilik konusunda özenle uğraşıyor gibi duruyor. Çeşitlilik konusundaki bir diğer faktör ise karakterin görünümünü istediğimiz gibi şekillendirebilmemiz. Bunun dışında ise oyunda daha önce çizgi roman veya filmlerden hatırlayabileceğimiz hazır kostümler bulunuyor.
 
Geçtiğimiz haftalarda duyurulan oynanabilir yeni karakter Ms. Marvel'ın oyunda bulunacak olan kostümlerinden birisi yeni fragman ile tanıtıldı. Fragmanda görebileceğiniz gibi bu yeni kostüm Ms. Marvel'ın klasik kostümü.
 
Bahsi geçen kostüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler