Marvel’s Blade Oyunundan İlk Konsept Çizimler Yayınlandı

17.12.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ve Arkane Lyon, Marvel's Blade oyunu için ilk resmi konsept görsellerini yayınladı. Bu konsept görseller, elbette oyun hakkında pek bir şeyi bizlere sunmasa da hayranlar için elbette heyecan verici olabilir. Bu görselleri aşağıdan görebilirsiniz.
 
Konsept görseller ilgi çekici görünüyor 
 
 
 
Marvel's Blade projesi oyuncuları doğaüstü bir tema ile karşılıyor ve aynı zamanda Paris şehrinin ortasına doğru atıyor. Karantina bölgesine alınmış olan bu şehir, vampirler tarafından ele geçiriliyor ve halk bu vampirlere karşı çıkmak için ellerinden geleni yapmaya koyuluyor. Ancak burada bir kahraman yükseliyor ve Blade karakteri işte burada karşımıza çıkıyor.
 
Paris halkının burada geceleri evlerine sığınıp güneşin doğuşunu beklemesiyle beraber vampirleri atlatmaya çalıştığı görülüyor. Şu ana kadar bilindiği kadarıyla geliştirme aşamasında olan Marvel's Blade, Xbox ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre ise oyunun 2026 veya 2027 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Konsept çizimler 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler