Marvel's Midnight Suns, 2022'nin ikinci Yarısına Ertelendi

04.11.2021 12:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Firaxis Games, Marvel's Midnight Suns'ı önceden planlanan Mart 2022 çıkış tarihinden 2022'nin ikinci yarısına ertelediğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürülecek.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi:
 
Marvel's Midnight Suns için ne kadar heyecanlı olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Marvel's Midnight Suns, ekip için gerçek bir rüya projesi ve Marvel Evreninde yeni bir şeyler oluşturmanın heyecanı içerisindeyiz.
 
Çıkış tarihini 2022'nin ikinci yarısına almak bizim için çok zor bir karardı. Birçok hayran, oyunu kısa süre sonra oynayacak olmasından dolayı heyecanlıydı ve bu karar bizim için hiç kolay değildi. Mümkün olan en iyi Marvel deneyimini sizlere sunmak için oyunu ertelemek zorunda kaldık. 
 
Anlayışınız için teşekkürler. Siz dünyanın en iyi hayranlarısınız. 
 
Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik RPG oyunudur. Şeytanların Annesi Lilith'in efendisini yeniden canlandırmasını ve dünyanın sonunu getirmesini engellemek için şeytani güçlere karşı savaşırken Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla takım olun ve onların arasına katılın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/368260/Marvels_Midnight_Suns/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Midnight Suns Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler