Marvel's Spider-Man Remastered 12 Ağustos'ta PC'ye Geliyor

03.06.2022 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Insomniac Games ve Nixxes Software, 12 Ağustos'ta PC için Marvel's Spider-Man Remastered'ı ve ardından Marvel's Spider-Man: Miles Morales'i bu sonbaharda piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PlayStation 5 için mevcut. Orijinal Marvel's Spider-Man oyunu ise PlayStation 4 için mevcut. Bunun yanı sıra Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarında oynanabilir. 
 
Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC sürümü için teknik detaylar, ilerleyen tarihlerde açıklanacak. Remastered sürümü hakkında yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragman ile PC sürümünden neler bekleyebileceğimiz konusunda fikir yürütebiliriz.
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel’s Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler