Masalsı Bir Dünyaya Sahip Armello'nun Çıkış Tarihi Açıklandı

28.07.2015 16:58 Ömür Gencer


      Masaüstü oyun temasını RPG elementleriyle buluşturup çok güzel bir tema ve görsellikle oyunculara sunan Armello, bir aydır Steam Erken Erişim sürecindeydi. Yapımcı ekip oyunun tam sürümünün çıkış tarihini paylaştı.
 
      Belirtilene göre Armello, 1 Eylül'de PC, Mac ve Linux'un yanında PlayStation 4 çıkışını yapacak. Yapımcı firma League of Geeks, oyundaki hanedanlıkları temsil eden hayvanlardan iki yenisini daha duyurdu. Fare Zosha the Whisper ve tavşan Barnaby the Screwloose. Zosha, geceleri görüş mesafesi az olan gizlilik uzmanı bir karakterken Barnaby, işine yarayacak pek çok ekipmanı eşyaları arasında bulunduran bir karakter.
 
       Yapımcı ekip oyuna eklenecek bu iki karakterin Armello'nun oynanışına büyük oranda derinlik getireceğini dile getirdi. Oyundaki amacımızın ormanlar kralı aslanın Rot adlı bir hastalık sonucu ölmesiyle diğer hayvanların tahtı ele geçirme macerasını konu alıyor. Şu an erken erişimde olan yapımı Steam üzerinden 40 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armello Platformlar: PC PS4 Geliştirici: League of Geeks Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler