Masami Yamamoto Kendi Stüdyosunu Kurdu

01.04.2021 17:50 Gazali Çetinkaya

Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılan Masami Yamamoto, kendi stüdyosunu kurduğunu duyurdu.

Stüdyonun adı EPIGRAsm.
 
Masami Yamamoto, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Eğer bu size 1 Nisan şakası gibi geldiyse özür dilerim. Şirketi 31 Mart'ta kurdum. Hayatımı sevdiğim şeylerle yaşama ayrıcalığına sahip oldum ve şu andan itibaren sevdiğim insanlarla yaşamak ilkesini benimsemek istiyorum. Oyun yapımı dahil tüm alanlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim." diye belirtti.
 
Masami Yamamoto, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'da yapım yönetmeni ve baş yapımcı rolünü üstlendi. No Heroes Allowed serisi, Tokyo Jungle, Rain, Bloodborne, Soul Sacrifice ve Freedom Wars gibi oyunlar üzerinde çalıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 31 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler