"Mass Effect 3 Daha Eğlenceli Olacak"

02.06.2010 21:33 Levent Polater

 

Mass-Effect-2

 

    BioWare’den Casey Hudson, yılın oyunu olmaya aday Mass Effect 2'den sonra hemen yapım aşamasına geçtikleri 3. oyun ile ilgili çok hoş demeçler verdi. 
 
    Bir röportaj esnasında, Mass Effect 3'ün ikinci oyuna göre "daha eğlenceli ve neşeli" bir oynanışa sahip olacağını söyleyen Hudson, 3. oyun ile ilgili şöyle konuştu: 
 
    “Aslında, şu anda Mass Effect 3 ile ilgili çok fazla konuşamayız, ancak üçlemenin ikinci hikayesinde biraz karanlık bir tema vardı. Üçüncü hikaye ise, bu karanlığa ışık tutarken, içine biraz eğlence katabileceğiniz bir kısım olacak."
 
    “Mass Effect 2'yi yaratırken daha çok yetişkinlere özel şeyler yaratmıştık. Bu sefer yeni oyunun içinde Joker ve EDI gibi karakterler de olması ile oyun çok eğlenceli bir hal alacak. Mass Effect 3 destansı bir sonuca ulaşacak. Yani aslında daha çok karanlık ama daha fazla mizah."
 

     Hudson ayrıca Mass Effect 3'de "mining" (kazı) olacağını da daha önce belirtmişti. 3. oyunun beklendiği gibi çok ciddi bir hikayeye sahip olacağını düşünenler biraz olsun yanılacaklar gibi görünüyor. 


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler