Mass Effect 3 Steam'e Gelmeyecek

14.01.2012 23:39 Samet Konuksal


      Geçtiğimiz sene çıkan Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic gibi yapımlar Electronic Arts tarafından sadece Origin'e özel olarak çıkarılmıştı. Bu durum PC oyuncularını alıştıkları diğer platformlardan ayıracağı için üzmüştü. Bu durum 2012'de de devam edecek gibi gözüküyor.
 
      BioWare'dan Chris Priestly, yaptığı açıklamayla birlikte beğenilen serilerinin yeni yapımı Mass Effect 3'ün de sadece Origin'den satılacağını ve alınan kutulu oyunların oynanması için Origin'e kayıt yaptırmanın zorunlu olacağını bildirdi.
 
      Forumlarda konuşan Chris Priestly, oyunun bazı dijital satış platformlarına gelebileceğini fakat bunların arasında Steam'in bulunmadığını üstüne basarak söyledi. Neden olarak ise oyunun Origin'de kayıt zorunluluğunun Steam şartlarına uymadığını verdi.
 
      Mass Effect 3, 9 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler