Mass Effect 3, Xbox 360, PC veee PS3 İçin Geliyor!

Yeni duyurulan Mass Effect 3 hakkında çok az bilgi verildi.
12.12.2010 21:54 Levent Polater



    Hiç şüphe yok ki dün gece Bioware'in Mass Effect 3'ü duyurması gecenin en önemli olaylarındandı. Oyunun VGA videosunu izledik, çıkış tarihini de gördük fakat oyunun hangi platformlara çıkacağını, aslında daha doğrusu Xbox 360 dışında hangi platformlarda boy göstereceğini anlayamadık.
 
    Geçtiğimiz aylarda Mass Effect 2'nin Playstation 3 için de duyurulması serinin devamının da multiplatform olacağı düşüncesini doğurmuştu. Peki öyle mi olacak? Görünüşe göre Mass Effect serisinin son yapımı da Xbox 360 'exclusive' geleneğinden uzaklaşıyor. 
 
    EA yapımcılarından Patrick Buechner, Twitter'dan yaptığı açıklama ile Mass Effect 3'ün Xbox 360, PC ve Playstation 3 için çıkacağını bu 'tweet' ile onayladı:

“Mass Effect 3, Xbox 360, PC ve….. PS3'e geliyor!”

 
    Böylelikle Playstation 3 sahipleri, Ocak ayında çıkacak Mass Effect 2 ile birlikte üçüncü yapımı oynama şansına aynı sene içerisinde elde edebilecek. Mass Effect 3, Xbox 360, PS3 ve PC için 2011'in sonlarına doğru çıkışını yapacak. 2011, bu neslin oyunları için bambaşka bir önem taşıyor, sıkı durun!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler