Mass Effect 3'e İlk Dergi Taramaları Geldi

Tanıdık yüzlerle de karşılacağız.
10.04.2011 15:03 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde Game Informer dergisinde ilk bilgileri yayınlanan Mass Effect 3'ün ilk görüntüleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Üçlemenin son bulacağı Mass Effect 3'ün bu ilk dergi taramalarında dikkat çeken birçok nokta da bulunuyor.
 
     Öncelikle oyunun grafik yapısını dergi taramalarından çıkarmak çok zor olsa da daha keskin bir görsellik sunacağını çıkarabiliriz. Mekanlarda ise gene devasa alanlar bizi bekleyeceğe benziyor. Taramalarda mekanların dış görüntülerine yer verilmiş. Oyunun dünyada da geçeceğini düşünecek olur isek bu görüntülerin yer kürede olma ihtimali bulunuyor. Tabi oyundaki tek gezegen dünya olmayacak. Bu nedenle görüntüler başka bir gezegenden de olabilir.
 
     Bazı silah tasarımlarının da gözüktüğü bu taramalarda Shepard'ı düşmanına dipçik atarende görüyoruz. Bu sahne ara videolardan da olabilir. Değil ise yakın dövüşlerde farklı açıları görebiliriz. Muhtemelen asıl şovunu E3 fuarında yapacak olan ve önümüzdeki yılın ilk aylarında çıkacağını tahmin ettiğimiz oyunun bu ilk dergi taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler