Mass Effect 3'ten Kısa Bir Teaser

15.02.2012 11:51 Ersin Kılıç

 
     Yılın en büyük yapımlarından biri olan Mass Effect 3 için artık geri sayım başladı. Dün yayınlanan videosu ile ağzımıza bir parmak bal çalan Mass Effect 3 için kısa bir teaser videosu daha yayınlandı.
 
     "Take Earth Back" yani "Dünyayı Geri Alın" sloganına sahip olan bu tanıtım videosunda Reaper'ların dünya istilasına yer verilmiş. Videod küçük bir kız çocuğunu ayçiçek tarlasında görüyoruz. Üzerine düşen gölge ile birlikte büyük bir Reaper gemisi de kendini gösteriyor.
 
     6 Mart'ta çıkış yapacak olan Mass Effect 3'ün bu videosunun uzun versiyonu ise 19 Şubat'ta yayınlanacak. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler