Mass Effect 3'ten Yeni Bilgi ve Taramalar

Mass Effect 3 için E3'ü bekliyoruz.
20.04.2011 18:54 Ersin Kılıç


     Mass Effect 3 için İspanyol oyun dergilerinde yeni ekran görüntüleri ve bilgiler yayınlandı. Komutan Shepard'ın macerasının son bulacağı oyun için önemli bilgilere yer verilmiş. Bu bilgiler arasında oyunun geleceği ve nerelerde geçeceği gibi bilgiler de yer alıyor.
 
     Dergide ön plana çıkan bilgiler şu şekilde;
 
- Mass Effect 3 ile Komutan Shepard'ın macerası son bulacak. Fakat Mass Effect evreninden yeni oyunlar ile ileride karşılaşabiliriz.
 
- İkinci oyunun en merak edilen yönlerinden birisi olan Cerberus'un bize karşı çıkmasının nedeni oyunun ilk başlarında açıklanacak.
 
- Cerberus askerleri arasında Assault, Mech birlikleri ve Ninja benzeri savaşçılar olacak.
 
- Reapers gemileri arasında 500-600 metrelik gemilerden 2 km'ye oluşan gemiler bulunacak.
 
- Shepard'ın yeni yetenekleri arasında yuvarlanma, yerdeki küçük engellerin üzerinden atlama dışında yakın dövüşte daha fazla yeteneğimiz bulunacak.
 
- Silah geliştirmelerinde her bölümde beş farklı varyasyon bulunuyor.
 
- Daha fazla item(eşya) bulunacak
 
- Uzay savaşları olabilir fakat doğrulanmamış.
 
- Çevre unsurları çok daha zengin bir şekilde karşımıza çıkacak. Çevrede insanların konuştuğunu veya savaş anlarında başka gemilerin savaştığını görebileceğiz. Farklı bir teknik ile çevre unsurlarında daha gerçekçi bir görünüm sağlanacak.
 
- Düşmanlarınız dinamik olarak hasar alacaklar. Bazı Cerberus robotlarında zayıf noktalarına ateş etmeniz gerekecek.
 
- Oyunda daha fazla yakın dövüş olacak. Oyunun hızı da buna oranla çok daha fazla olacak.
 
- Mass Effect 2'de araç kullanımına yer verilmemişti. Fakat yeni oyun için böyle bir bilgiye de yer verilmemiş. Yani araç kullanımı olabilir. Ayrıca daha farklı bir maden tarama sistemi düşünülüyormuş.
 
- Oyunda ziyaret edeceğimiz mekanlar için kesinlik kazanan yer oyunun tanıtım videolarında da karşımıza çıkan Londra şehri. Londra dışınd New York, Moon of Koriana (Quorian veya Krogan denmek istenmiş olabilir), Salarian dünyası ve Mars gibi gezegenlere gidebilme ihtimalimiz bulunuyor. Her ortamın geliştirilmesi yaklaşık altı ay sürmüş.
 
     E3'te asıl patlamasını yapacak oyunun yeni dergi taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler