Mass Effect 3'ün Çıkışından Önce Demosu Gelecek

Mass Effect 3 senaryonun yanı sıra oynanışta da çok sayıda yenilikler sunacak
10.01.2012 10:04 Alkan Adakaner

 
     Sadece Bioware'in değil, bu neslin en başarılı oyunlarından birisi olan Mass Effect'in yeni oyunu 6 Mart'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini alacak. Her ne kadar oyunun kalitesi konusunda bizim şüphemiz olmasa da bir demoya kim hayır diyebilir ki?
 
     Bioware'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Mass Effect 3 çıkmadan önce oyunun demosunu oynama şansı yakalayacağız. Demo ile ilgili ayrıntılar ise kısa bir süre sonra açıklanacakmış.
 
       Serinin senaryosu ile ilgili ayrıntılı bilgiler (aslında bazı şeylere veda edeceğiz gibi görünüyor) edineceğimiz bu oyun Mass Effect severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 2012 yılının en başarılı oyunlarından birisi ile karşılaşacağız gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler