Mass Effect 4, Frostbite 3 ile Geliştiriliyor

28.03.2013 12:38 Gökhan Yılmaz

 
     Mass Effect 4'ün Battlefield 3'ten sonra aynı oyun motoru ile geliştirileceği biliniyordu. Yeni gelen duyuruya göre Frostbite 2 yerine oyun motorunun en güncel versiyonu olan Frostbite 3 ile geleceği ortaya çıktı.
 
     BioWare Montreal stüdyosunun yöneticisi Yanick Roy'un attığı Tweet'te Battlefield 4'ün inanılmaz göründüğünden bahsedilmiş ve bir sonraki Mass Effect'in aynı oyun motoruyla yapıldığı için benzer şeyler beklememiz gerektiği söylenmiş.
 
     Peki ya Dragon Age 3? Yine büyük beklentiye sahip olan bu diğer RPG ise Frostbite 2 ile duyurulmuştu. Şu an için Dragon Age 3'ün Frostbite 3 ile geliştirilip geliştirilmediği konusunda resmi bir bilgi bulunmuyor. Her ne kadar Frostbite 2 ile çıkacağı söylenmiş olsa da yapımcı firmanın, DICE'ın yeni motoru varken eski motoruyla geliştirmiş olması pek mantıklı durmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler