Mass Effect 4 Oynanabilir Durumda

Yeni oyunda yepyeni bir karakterin kontrolünü ele alacağız
19.12.2013 08:28 Alkan Adakaner


     Bioware'in bu nesli kasıp kavuran aksiyon-rpg oyunu Mass Effect'in yepyeni bir macerası yeni nesil konsollarda (ve PC'de) karşımıza çıkacak. Şu ana kadar bu oyun hakkında doğru düzgün açıklama yapmayan Bioware herşeyin iyi gittiğini söylüyor.
 
    Geliştiriciler yeni Mass Effect oyununun oynanabilir durumda olduğunu açıkladılar. Bioware yetkilileri yeni oyun şu sözlerle tarif ediyorlar. "Tutkulu, Güzel, Taze ve yabancılaşmamış. Ayrıca eğlenceli"
 
    Bioware'in öncelikle 2014 yılının 3. çeyreğinde Dragon Age: Inquisition'ı piyasaya çıkaracağını, o zaman kadar da yeni Mass Effect hakkında çok detaylı açıklamalar yapılmayacağını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek! -20 Sn önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler