Mass Effect 4'ün Konusu Tam Olarak Ne Anlatmalı?

20.11.2012 12:00 Erkut Köse


   Mass Effect 3'ün sonu ile ilgili yapılan eleştiriler ve espriler yavaş yavaş dinmişken yeni oyunun ayak sesleri de duyulmaya başladı. Ancak yeni yapımda hangi konunun anlatılacağı meselesi Bioware'in biraz kafasını karıştırmış sanırız.
 
    Genelde bazı kararlar vermeden önce oyunculara sormayı son dönemlerde alışkanlık haline getiren Bioware, yeni oyun için de Twitter'dan yardım çağrısı yaptı. Senaryonun üçlemenin öncesini mi yoksa sonrasını mı anlatmalarının daha iyi olacağı böylece belli olacak. Şimdiden bile stüdyonun Twitter sayfasına tavsiyeler yağmış durumda.
 
    Yapılan geri dönüşlerin geneline baktığımızda oyuncuların serinin devamını daha fazla görmek istediğine şahit oluyoruz. Zira Mass Effect 3'ün sonunu tatmin edici bulmayan oyuncular belli ki daha iyi bir sonun Mass Effect 4'de bulunmasını istiyor. Kararın ne olacağını ise zaman gösterecek.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler