Mass Effect Andromeda Gamescom 2016'da Gösterilmeyecek

13.08.2016 14:03 Gazali Çetinkaya

 
   Mass Effect Andromeda'nın 2017 yılının ilk çeyreğinde çıkış yapması planlanıyor ancak oyun hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz ve henüz saf bir oynanış videosu da görmüş değiliz. E3 2016 esnasında göremediğimiz oynanış videosunu Gamescom 2016'da görürüz diye tahmin ediyorduk ancak gelen haberle birlikte bu beklenti de gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.
 
   WCCF Tech adlı oyun ve donanım sitesinin Electronic Arts tarafından doğrulattığı bilgiyle Mass Effect Andromeda'nın Gamescom 2016'da herhangi bir şekilde sunum, röportaj veya kapalı kapılar ardında bile gösterilmeyeceği açıklandı. 
 
   Umuyoruz ki yakın bir zamanda bir oynanış videosu görürüz ve oyun uzun bir erteleme almaz.
 
  Son verilen bilgiler ışığında Mass Effect Andromeda için Frostbite motoruyla yapılacak ilk Mass Effect olduğunu ve görselliği, hikayeyi, oynanışı serideki diğer oyunlardan daha iyi yapmak için zorladıkları belirtilmişti. Bunun dışında oyundaki mekanların çok daha büyük olacağını, özgürce dolaşılabileceğinden ve yeni müttefikler, düşmanlar ve fantastik dünyalar göreceğimizden söz edilmişti. 
 
   Haziran ayında yapılan başka bir röportajda ise Eurogamer ile konuşan BioWare stüdyosu patronu Aaryon Flynn ve ekipten Mac Walters; Andromeda'nın yeni bir hikaye olduğunu, Mass Effect 3'un sonunda verdiğimiz kararların Andromeda'ya herhangi bir etkisinin bulunmayacağını doğrulanmıştı.
 
   Bunun yanı sıra Mac Walters üçlemede bulunan bazı detayların Andromeda'da yer almasının kendileri için önemli olduğunu ve oyuncuların bu şeyleri keşfettiğinde "Aaa bu karakteri hatırlıyorum." gibisinden anlar yaşamasını istediklerini de belirtmişti.
 
   E3 2016 esnasında paylaşılan videoya buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler