Mass Effect: Andromeda Multiplayer Beta İptal Edildi

02.03.2017 15:00 Gazali Çetinkaya

 
   BioWare, N7 (7 Kasım) gününde Mass Effect: Andromeda için multiplayer beta yapılacağını duyurmuş ve kayıtlarını açmıştı. Şimdi ise BioWare resmi blog üzerinden "Mass Effect Andromeda Multiplayer Tech Test" adı altında yapılacak betanın iptal edildiğini açıkladı. 
 
"PAX East esnasında canlı multiplayer etkinliğimiz olacak. Artık evdeki oyuncular için multiplayer tech test olmayacak. Kayıt yaptıran herkese teşekkür ediyoruz. Andromeda'da sizi görmek için sabırsızlanıyoruz." 
 
   BioWare, 10-12 Mart tarihlerinde PAX East esnasında oyunculara Mass Effect: Andromeda'nın multiplayer modunu deneme şansı sunacaklarını da ekledi. 
 
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler