Mass Effect Andromeda Steam Üzerinden Ulaşılabilir Olmayacak

04.01.2017 05:10 Gazali Çetinkaya

 
   BioWare tarafından geliştirilen ve dağıtımını EA'in üstlendiği aksiyon/RPG türündeki Mass Effect Andromeda diğer birçok EA oyunu gibi Steam üzerinden ulaşılabilir olmayacak.
 
   Bir kullanıcının twitter üzerinden oyunun Steam'den satın alınabilir olup olmayacağı hakkındaki sorusuna Mass Effect baş tasarımcısı PC sürümünün Origin üzerinden veya fiziksel olarak ulaşılabilir olacağını söyledi. 
 
Q: "Do you know if ME:Andromeda will be available for purchase on steam? Thanks"
A: "No, sorry. PC version will be available via Origin or by disc (physical)."
 
   Mass Effect: Andromeda 2017 yılının ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Mass Effect serisinin yapımcısı Michael Gamble oyunun Switch sürümü hakkında şu açıklamayı yapmıştı. "Şu anda hayır, bunu planlamıyoruz. Eğer Switch çıkar ve herkes Mass Effect için yakınıp durursa, kim bilir. Kapıları asla kapatmak istemeyiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler