Mass Effect: Andromeda için Sinematik Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı

07.11.2016 20:38 Gazali Çetinkaya

 
   
   Electronic Arts ve BioWare, N7 gününde merakla beklenen bilim kurgu rol yapma oyunu Mass Effect: Andromeda için sinematik bir tanıtım videosu paylaştı. Paylaşılan videoya yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Mass Effect: Andromeda için oynanış görüntülerinin bulunduğu video ise 1 Aralık tarihinde The Game Awards 2016 esnasında paylaşılacak. BioWare ek olarak standart sürümün ön sipariş bonuslarını, deluxe ve super deluxe sürümlerinin içeriklerini de açıkladı.
 
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bu bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 2017 yılının ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Mass Effect: Andromeda'da Ryder kardeşleri kontrol edeceğiz ve erkek Ryder, Tom Taylorson tarafından seslendirilecek. Kadın Ryder ise Fryda Wolff tarafından seslendirilecek. Daha öncede de duyurulduğu üzere iki Ryders da kimi seçersek seçelim oyunda belirecek.
 
   Bugün Best Buy tarafından ortaya çıkan Mass Effect: Andromeda kapak tasarımlarına ve yeni bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler