Mass Effect: Andromeda'dan Yeni Video Geldi

01.11.2016 20:02 Gazali Çetinkaya

 
 
   Electronic Arts ve BioWare, önümüzdeki yılın merakla beklenen bilim kurgu - rol yapma oyunu Mass Effect: Andromeda için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. 
 
   Bu paylaşılan video ile de bizleri “The Andromeda Initiative“ adında kritik görevler hakkında bilgilere ilk ulaşabileceğimiz, özel eğitim fırsatları sunacak ve sonunda da ödül ihtimalinin olduğu bir programa davet ediyorlar. "Special training opportunities" açıklaması bir ihtimal betanın sinyali de olabilir. O yüzden kayıt yaptırmanızda fayda var.
 
   Websitesine göre "oryantasyon" N7 günü 7 Kasım tarihinde başlayacak ve bu tarihte oyun için yeni video gelecek.
 
   Mass Effect: Andromeda; PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 2017 yılında çıkması beklenen yapımın muhtemel çıkış tarihi Amerika Birleşik Devletleri üzerinde 21 Mart, Birleşik Krallık üzerinde ise 23 Mart. Ancak kesin olmadığını belirtelim.
 
   Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler