Mass Effect Serisinin ve KOTOR'un Yönetmeni BioWare'a Geri Döndü

21.09.2015 15:36 Samet Konuksal


    Mass Effect serisinin en beğenilen oyunları ilk iki oyundur. Bu iki oyunun arkasında baş senarist olarak görev alan ve Star Wars: Knights of the Old Republic'in senaryosunda da önem arz eden senarist, BioWare'a geri dönüş yaptı.
 
    Daha önce 2012'nin Şubat ayında BioWare'dan ayrılan Drew Karpyshyn, yoluna oyunlarla değil, roman yazarlığıyla devam etmişti. 12 yıl boyunca BioWare'da çalışan ve firmanın en önemli projeleri arasında yer alabilecek üç yapımda baş senaristlik yapan Karpyshyn, firmaya geri dönüş yaptı.
 
    Drew Karpyshyn hangi projede görev alacağını açıklamadı. BioWare'ın Mass Effect: Andromeda üzerinde çalıştığını biliyoruz ancak diğer yandan EA'in yeni bir Star Wars RPG'siyle ilgili girişimleri olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler