Mass Effect'in İptal Olan FPS Oyunu Ortaya Çıktı

15.03.2012 22:45 Samet Konuksal


     Şu sıralar gündemden düşmek bilmeyen Mass Effect ismi adına yeni bir üye daha ortaya çıktı. Ancak bu üye, ortaya çıkmadan önce çoktan iptal edilmiş. 
 
     Mass Effect 3'ün yapımını anlatmak adına App Store'da yayınlanan The Final Hours of Mass Effect 3 uygulamasında gözükene göre BioWare'in Montreal stüdyoları, multiplayer üstüne yoğunlaşan bir Mass Effect FPS'si üstünde çalışmış. Ancak bu proje, duyurulmaya kalmadan iptal olmuş.

     Programda Geoff Keighley'in dediğine göre ekibin bu oyundaki amacı, Unreal Tournament tarzını ve Battlefield tarzını bir araya getirmekti. Büyük çapta değil, indirilebilir oyun olarak hazırlanan Mass Effect FPS'si dört aylık bir yapım sürecinden geçmiş ve 2010 senesinde iptal edilmiş. 
 
     Mass Effect Team Assault ismindeki bu oyun BioWare'in üst yetkililerine sunulduğunda ise, oyun kendi kendini rafa kaldırmış oldu. Zira üst yetkililer bu düşünceyi beğenmiş ve bununla birlikte Mass Effect 3'te co-op multiplayer ekleme kararını almışlardı.
 
     Ortaya çıkma ve iptal edilme hikayesi epey ilgi çekici olan Mass Effect Team Assault'un görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler