Matterfall PS4'te 900p/60fps, PS4 Pro'da 1080p/60fps Çalışacak

11.08.2017 02:07 Gazali Çetinkaya

 
   Housemarque, PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Matterfall'un teknik detaylarını GamingBolt ile yaptığı röportajda paylaştı.
 
   Oynanışın daha akıcı olması için frame rate'in öncelikli olduğunu belirten Housemarque ekibinden Mikael Haveri, Matterfall'un standart PlayStation 4 üzerinde 900p/60fps, PlayStation 4 Pro üzerinde 1080p/60fps çalışacağını açıkladı. 
 
   Arcade / aksiyon türündeki Matterfall'un geliştiricisi Housemarque öncesinde Nex Machina, Alienation, Resogun, Dead Nation ve Super Stardust oyunlarını geliştirdi.
 
   Matterfall için paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde: "Uzak gelecekteki dikey şehirlere gidin ve dünyanızı istila edip madde etkisindeki düşman sürüleri oluşturan gizemli "smart matter"ı (akıllı madde) kontrol etmek için savaşın. Acımasız düşman dalgalarını vururken olağanüstü sıçrayışlar ve kaymalarla havadaki çevikliğinizden yararlanın. Maddeyle doldurulmuş silah cephanenizi kullanarak düşmanlarınızı alt edin ve etrafınızdaki smart matter'dan (akıllı madde) yararlanıp Domed City (Kubbeli Şehir), Alien Ruins (Uzaylı Harabeleri) ve The Space Elevator (Uzay Asansörü) gibi efsanevi konumlarda her türlü ortamı kendi avantajınıza dönüştürün."
 
   Matterfall 15 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da, 16 Ağustos'ta Avrupa'da çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Matterfall Platformlar: PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler