Max Payne 3, Games For Windows Live Kullanmayacak

11.05.2012 12:24 Erkut Köse


   Max Payne 3'ün konsollar için piyasada olmasına  yanlızca 4 gün kaldı. Ancak PC sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekiyor. Bu bekleme sürecinde de oyuncuların aklına takılan sorular yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.
 
   Artık çoğu PC oyununda görmeye alıştığımız "Games For Windows Live" sistemi, büyük bir oyuncu kitlesi tarafından pek kabul görmüyor. Bunun sebebi de sistemde çok sayıda sorunlar meydana gelmesi. Rockstar Games'de bu öfkeli çığlıkları duymuş olsa gerek, Max Payne 3'de bu sistemin yer almayacağını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.
 
   Peki "bunun yerine hangi sistem yer alacak?" sorusunun yanıtı ise Social Club. Rockstar Games'in önceki oyunlarında da kullandığı bu sistem aynen yerini koruyacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 47 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler