Max Payne 3 Multi'de Hikaye Elementleri Olacak

Beklemek için bir neden daha
09.11.2011 00:50 Ersin Kılıç


     Kaderin sillesini ilk iki oyunda fazlasıyla yemesine karşın macerasına devam eden Max Payne'in üçüncü macerasının 2012 yılının Mart ayında çıkacağı Take 2'nun finansal raporlarını açıklamasıyla belli oldu. Peki çıkış dönemi açıklanan oyunun multiplayer modları nasıl olacak?
 
     Hikaye modu kadar çoklu oyuncu modları da merak edilen oyunun bu kısmı için bugün ilginç bir açıklama yapıldı. Rockstar games kurucularından Dan Houser, Variety sitesi ile yaptığı söyleşide oyunun multiplayer modlarına değinmiş.
 
     Farklı bir çoklu oyuncu deneyimi sunmak istediklerini belirten Houser, "Hikaye modundaki bazı dinamikleri oyunun multiplayer modlarına da eklemek istedik. Böylece hikaye elementleri olduğu gibi multiplayer modlarında daha fazla detay yer alacak." sözlerini sarf etmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Dk önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler