Max Payne 3 Videosunun HD Versiyonu Yayınlandı

Max yine ağır çekimde uçuyor!
18.01.2012 16:31 Gökhan Yılmaz

 
     Rockstar Games'in düzenli olarak yayınlayacağı Design and Technology serisi için yeni bölüm bugün yayınlanacaktı ve öyle de oldu. Max Payne 3'ün hedef alma sistemini ve silahlarını tanıtacak bu video IGN'in henüz ulaşılamayan bir sayfasında izlenebilir olarak bulunmuştu ve sizlere sunmuştuk. Aynı video geçtiğimiz dakikalarda Rockstar Games tarafından resmi olarak yayınlandı.
 
     Max Payne 3'te bildiğiniz üzere üçüncü kamera açısıyla oynuyoruz ve yapımcılar hem karakterin görünebilir olması, hem mermilerin havada uçuştuğu çatışma sahnelerinde sorunsuzca hareket edebilmek ve hem de hareketlerin kesiksiz olarak birbirini takip edebileceği bir oynanış yaratmak için çok uğraşmışlar. Max, tüm isteklerinizi karşılayacak şekilde hareket ederken doğallıktan taviz vermiyor. Bu kadar serbest davranırken aynı zamanda da oyunun sizi sürekli olarak aksiyona odakladığını göreceksiniz.
 
     Silahlar açısından ise istediğiniz gibi kombinasyon yapabiliyorsunuz. Her silahın tepme ve şarjör değiştirme animasyonları üzerinde ayrı ayrı uğraşılmış. Bir elide tabanca varken diğer elinde tuttuğu pompalıyı daha rahat şekilde taşıyabildiğini görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler