Max Payne 3 için Yeni Bir Video Daha

07.10.2009 16:14 Ersin Kılıç

Oyun sektörüne kattıkları ile bir çok oyuncunun favori oyunlarından biri olmayı başaran Max Payne serisinin 3.oyunu için yeni bir teaser video daha ortaya çıktı.

 
Oyun için daha önce de bir teaser video çıkmış ve oyunun artworklerinden biri ile Max Payne 2'nin müziğinin kullanıldığı bu videonun sahte olduğu Rockstar Games tarafından belirtilmişti.
 
Yeni video ise önceki sahte videoya göre daha orjinal durmasına karşın akıllara gene sahte bir video olabileceği yönünde soru işaretlerini getiriyor. Ayrıca bu yeni video uzun süre önce yapılmış olacak ki oyunun çıkış tarihi olarak 2009 yılı verilmiş.
 
Bakalım Rockstar'dan bu yeni video için bir açıklama yapılacak mı?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler