Max Payne 3'te "Triple XP" Zamanı

26.10.2012 14:24 Tunahan Başol

     Çıkışını yapmadan önce heyecanla beklenen ancak çıktıktan sonra pek de oynanmayan Max Payne 3'ün multiplayer kısmı için sık sık etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinliklerden bir tanesi de Cadılar Bayramı'na özel olarak bu hafta sonu düzenlenecek.
 
     Bu etkinlik süresince, Social Club üyelerine 'Demonic Mask' adlı bir maske ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca aktif Crew kurucuları 'Day of The Dead Skull' adlı maskeyi de ücretsiz olarak edinebilecekler.
 
     Etkinliğin oyuncular yönünden en önemli kısmı ise bu hafta sonu boyunca kazandığınız deneyim puanlarının 3 katına sahip olacak olmanız.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler