Max Payne 3'ten Ayrıntılı Tanıtım Videosu

Üzerinize kurşun yağdıran düşmanlardan korkmanıza gerek yok, çünkü Max Payne'i yönetiyorsunuz
17.11.2011 19:40 Alkan Adakaner

     Rockstar Games söz verdiği gibi Max Payne 3'ün ayrıntılı tanıtım videosunu yayınladı. Bu videoda oyundaki yapay zeka, bullet time (zamanı yavaşlatma) ve animasyonlar ayrıntılı bir şekilde tanıtılıyor.
 
     Bu videoya dikkatli olarak baktığımıda grafiklerin gerçekten de çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. Rockstar Games yine oldukça iyi bir iş çıkarmış. Parçalanma efektleri, havada uçuşan kurşunlar ve harika bir renk paleti Max Payne 3'te bizi bekliyor.
 
     Oyundaki zamanı yavaşlatma özelliği olan bullet time da geri dönüyor. Gerçekçi animasyonlar sunmak için çok çabalayan Rockstar Games bunu başarmış görünüyor. Zaten videoda özellikle animasyonlar üzerinde durulduğunu dikkatinizi çekecektir.
 
     Mart 2012'de Playstation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak oyun bir Rockstar Games oyunu olarak çok başarılı olacak gibi görünüyor. Özellikle çatışmalar sırasında son adamı öldürürken zamanın yavaşlaması ve ölüm anını ayrıntılı olarak görmek biraz vahşice olsa da hoşumuza gitmedi değil. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 5 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 7 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 8 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 9 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler