Max Payne 3'ten Hedef Sistemi ve Silahlar Videosu

Max'in çok kan dökeceği konusunda emin olabilirsiniz
18.01.2012 16:25 Alkan Adakaner

 
      Rockstar Games'in Max Payne 3'ü ertelemesi hiç kuşkusuz oyunun hayranlarını çok üzdü, ama beklememize karşılık Rockstar'ın bize harika bir oyun sunmak için daha fazla çabalayacağı konusunda da şüphemiz yok.
 
      Ünlü geliştirici Max'in yeni macerasına yönelik tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Bu defa oyunun hedef sistemi ve silahlarının tanıtıldığı yeni bir video yayınlandı. Max Payne 3 ile birlikte Rockstar Games TPS türünde daha önce denenmemiş bir sistemi hazırlıyor.
 
       Max Payne 3'ün TPS hedefleme sistemine FPS oyunlarından eklentiler yapan ve hedefi daha rahat tutturmamızı sağlamaya çalışan firma daha sinematik bir oyun yapısı sunmak için ise taktiksel hareket sisteminde değişiklikler yapıyor.
 
      3. kişi bakış açısında daha akıcı bir oynanış sunmak isteyen Rockstar, Max'in vücudunun üst kısmının hedefe her açıdan bakabileceği kamera açıları tasarlamış. Böylece son derece seri bir biçimde hareket ederken düşmanlarımızı vurma şansımız olacak.
 
     Ayrıca her silah için farklı animasyon sistemleri tasarlayan firma bu videoda oyundaki silahları da tanıtıyor. Özellikle bir elimizde tabanca, diğer elimizde shotgun'la ilerlediğimiz sahneler ilgi çekici. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 5 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler