Max Payne 3'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Çift tabanca kullanmak isteyen?
06.10.2011 01:42 Alkan Adakaner

 
       Gelecek yıl Mart ayında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Max Payne 3'ün yeni ekran görüntüleri yayınlandı.  Bu yeni 12 görüntü aynı zamanda yeni videonun da habercisi oluyor.
 
      Rockstar Games gelecek hafta Comic-Con'da Max Payne 3'ün 30 dakikalık bir videosunu yayınlayacağını duyurdu. Bu video bize oyunun grafikleri ve oynanabilirliği hakkında net bilgiler verecektir.
 
      Farkındaysanız Max bazı görüntülerde kafasını kazıtmışken, bazılarında ise eskisi gibi saçlı olarak karşımıza çıkıyor. Hikayenin akışını göre farklı görünüme sahip Max'leri yöneteceğiz gibi görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 17 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler