Max Payne 3'ün Arcade Modundan Görseller

Bu vuruşun karşılığı 100 puan olacak
09.05.2012 09:52 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Max Payne 3 serinin diğer oyunlarının aksine sadece senaryo moduyla gelmeyecek. Geniş multiplayer seçeneklerine sahip olacak oyunda "Arcade Mode" adında bir oyun modu da bulunacak.
 
      Arcade modunda bitirdiğimiz her bölümü tekrar oynama şansımız olacak. Tabi Arcade modda bu bölümleri tekrar oynarken düşmanlarımızı nasıl öldürdüğümüze göre çeşitli puanlar alacağız. Örneğin düşmanların vücutlarından vurursak 10 puan, kafalarından vurursak 100 puan, bir patlayıcı ile onları havaya uçurursak 200 puan ve bir aracı patlatarak düşmanları öldürürsek 250 puan alacağız.
 
      Bu gibi oyun modları hiç kuşkusuz oyunun ömrünü uzatacaktır. Böylece senaryo modunu bitirdikten sonra oyunu tekrar oynamak için sebeplerimiz de artacaktır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler