Max Payne 3'ün Double XP Etkinliği Bu Hafta Sonu

04.07.2012 20:35 Tunahan Başol


     Çıkışıyla bekleneni pek te veremeyen Max Payne 3'ün çoklu oyuncu modlarının lobilerinde de çok fazla oyuncu ile karşılaşmıyoruz. Rockstar da bu yüzden mi bilinmez, bu hafta sonu için Double XP etkinliği yapacağını duyurdu.
 
     Rockstar Games'in internet sitesi üzerinden duyurulan bu etkinlik alışık olduğumuz üzere cuma akşamı başlayacak ve pazar akşamına kadar sürecek. Oynadığınız platform PC, PS3 veya Xbox 360 da olsa bu etkinlik tüm platformlar için geçerli olduğundan her şekilde iki kat deneyim puanı kazanacaksınız.
 
     Ayrıca konsollar için çıkışını geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Local Justice indirilebilir içeriğiyle gelen haritalar da bu etkinliğe destek veriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler