Max Payne 3'ün Geliştiricilerinden Yeni Nesil Oyun

09.07.2013 09:25 Alkan Adakaner


     Rockstar Games şu sıralar Grand Theft Auto V üzerine yoğunlaşsa da firmanın farklı stüdyoları bambaşka projeler üzerinde çalışıyor. Rockstar North, GTA V'i geliştirirken Rockstar San Diego ise yeni nesil için bir açık dünya oyun (muhtelen Red Dead'in yeni macerası) hazırlıyor.
 
     Rockstar Toronto'nun da yeni nesil için dev çaplı açık dünya öğelerine sahip bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Firmanın iş ilanında yeni nesil için çalışıldığı açık bir biçimde görünüyor.
 
    Daha önce Rockstar Vancouver adını taşıyan ama yeni eleman alımlarıyla büyüdükten sonra Rockstar Toronto adını alan bu stüdyo daha önce oldukça beğenilen Max Payne 3 üzerinde çalışmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler