Max Payne 3'ün İlk DLC'si PC'de Gecikecek

27.06.2012 20:03 Samet Konuksal


    Yepyeni bir multiplayer bölümüyle birlikte çıkışını yapan Max Payne 3 için DLC yayınlanma vakitleri geliyor. Rockstar, Local Justice Pack isimli DLC'sinin ayrıntılarını açıkladı.
 
    Belirtilenlere göre Local Justice Pack DLC'si, oyuna üç yeni harita ekleyecek. Bu haritalardan 55th Battalion HQ isimli olanı, bütün oyun modlarıyla uyumlu olacak. Imperial Palace ve Departure Lounge da Deathmatch, Team Deathmatch ve Payne Killer ile uyumlu.
 
     Local Justice Pack'in oyuna ekleyeceği tek şey bu haritalar değil. M4 piyade tüfeğini eklentileriyle birlikte oyuna ekleyecek olan DLC, bir yeni eşyanın haricinde Sao Paulo polislerini de multiplayer moduna sokacak.
 
    Açıklamaya göre bu DLC, 3 Temmuz tarihi itibariyle Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacak. PC çıkış tarihiyse 17 Temmuz. Bu DLC çıktığı hafta boyunca 5.99 dolar/480 Microsoft puanından satılacak. Bir hafta sonundaysa fiyat $7.99/640 MSP'a çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler