Max Payne Çizgi Romanının İlk Bölümü Yayımlandı

04.05.2012 21:49 Tunahan Başol


      Rockstar Games, Max Payne için dijital bir çizgi roman sözü vermişti ve geçtiğimiz günlerde üç bölümden oluşacak olan bu serinin ilk bölümü olan "After The Fall" duyurulmuştu.
 
      Max Payne serisinin senaristi Sam Lake'in Marvel eşliğinde hazırladığı "After The Fall" bölümü şu andan itibaren indirmeye sunuldu. Gerçi isterseniz internet üzerinden de okuyabiliyorsunuz fakat saklamak isteyenler için bu iyi bir seçenek olmuş. Okuyunca eski günlere gideceğiniz çizgi romana buradan ulaşabilirsiniz. 
 
     Ayrıca serinin son halkası olacak olan Max Payne 3'ün PS3 ve Xbox 360 versiyonlarının 18 Mayıs'ta ve PC için de 1 Haziran'da çıkacağını hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler