Max Payne'den Bol Aksiyonlu Yeni Ekran Görüntüleri

Bulletttt Timeeee!
10.02.2012 19:30 Levent Polater

 
    Rockstar, yeni Max Payne 3 içeriği yayınlama konusunda bir açıldı, pir açıldı. Umarız oyun çıkana dek de bu süreç bozulmaz, zira oyun ile ilgili yeni şeyler görmeye ve duymaya can atıyoruz.
 
    Max için arasıra yayınlanan videolar dışında yeni ekran görüntüleri paylaşılmaya ara verilmeden devam ediliyor. Aşağıdan oyun için yayınlanan 5 yeni ekran görüntüsüne göz atabilirsiniz. Yine bol Bullet Time'lı bol aksiyonlu görüntüler bunlar. 
 
    Max Payne 3, bir aksilik olmazsa 1 Haziran'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek. Hazırız Max, gelirken silahlarını getirmeyi unutma!
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler