Mcnamara: Daha Önce Anlatılmamış Bir Öykümüz Var

L.A Noire kaliteli bir oyundu, ama bazı eksiklikler can sıkıcı olabiliyordu
10.11.2011 10:59 Alkan Adakaner

      Kapanan Team Bondi'nin başkanlık koltuğunda oturan ve elemanlarını çok çalıştırdığı için eleştirilere maruz kalan Brendan Mcnamara yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu proje de tıpkı L.A Noire gibi oldukça iddialıymış. Mcnamara bu proje ile ilgili şunları söyledi: 

  "Oldukça ilginç bir proje. 20. yüzyılın şimdiye kadar günışığına çıkmamış(anlatılmamış) harika hikayelerinden birisi. Sanırım iyi bir şey olacak."
 
     The Getaway'den L.A. Noire'ya kadar bazı dersler çıkardıklarını, özellikle hikaye anlatımı konusunda ilerleme kaydettiklerini belirten Mcnamara, sonraki projede bu deneyimlerden yararlanacağını söylüyor.
 
      Hala kağıt üzerinde projeyi yürüttüğünü belirten Mcnamara'nın proje ile ilgilenen bazı insanların olduğunu söylemesi sevindirici. Bakalım yeni oyun nasıl bir şey olacak. Yine L.A Noire benzeri oynanışa sahip bir oyun olabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler