MechWarrior 5: Mercenaries'e Cross-Play Desteği Geliyor

04.05.2021 16:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'e cross-platform play desteğinin ekleneceğini duyurdu.
 
MechWarrior 5: Mercenaries şu anda PC'de Epic Games Store ile Windows Store üzerinde ulaşılabilir durumda ve 27 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a gelecek. Cross-platform play güncellemesi, yeni sürümlerle birlikte yayınlanacak ve tüm platformlardaki oyuncuların beraber oynamasına olanak sağlayacak.
 
Oyunun ilk büyük indirilebilir içeriği Heroes of the Innersphere da 27 Mayıs'ta çıkış yapacak. Piranha Games, indirilebilir içeriğin tamamen co-op olarak oynanabileceğini açıkladı. Kobold Hero Mech, Microsoft PC ve Xbox platformlarına özel olacak.
 
Cross-platform play güncellemesi ayrıca yeni hikaye başlangıcı ve opsiyonel eğitim bölümü, oynanış kısmında çok sayıda iyileştirme ve değişiklik, kullanıcı arayüzü değişiklikleri ve daha fazlasını getirecek.
 
Yeni özellikleri kutlamak adına ana oyunun fiyatı kalıcı olarak 30 dolara düşürüldü. 
 
MechWarrior 5: Mercenaries yıl dönümü fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MechWarrior 5: Mercenaries Platformlar: PC Geliştirici: Piranha Games Dağıtıcısı: Piranha Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler