MechWarrior Online Duyuruldu

Şimdilik konsept tasarımlarla idare ediyoruz.
02.11.2011 13:52 Gökhan Yılmaz

 
      Devasa savaş robotlarının içerisinde savaşmayı heyecanlı buluyorsanız eskilerin popüler serilerinden biri sizler için dönüyor, hem de online olarak. En son dördüncü oyunu ve ek paketleri ile bundan 10 yıl önce bizlere veda eden MechWarrior serisi yeniden doğuyor.
 
     NFS: Undercover'ın PSP versiyonu, Die Hard: Nakatomi Plaza (Bu oyunu gerçekten hatırlayan var mı?), Days of Thunder gibi PS3 ve Xbox 360 oyunlarını geliştirmiş olan Piranha Games, MechWarrior Online'ın yapımcı koltuğunda oturuyor.
 
     MechWarrior Online, ücretsiz olarak oyunculara sunulacak ve 2012'nin ikinci yarısında piyasaya çıkacak. Oyuncular istedikleri savaş Mech'lerine atlayarak onların silahlarını, sistemlerini ve zırhlarını modifiye edebilecekler. Conquest ve VS olmak üzere iki oyun modundan birinde oynayarak kendi Guild'lerini kurabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MechWarrior Online Platformlar: PC Geliştirici: Piranha Games Dağıtıcısı: Infinite Game Publishing Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 23 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler