Medal of Honor Duyuruldu

02.12.2009 20:55 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


EA
tarafından bugün yapılan açıklama ile sevilen fps serisinin yeni oyunu Medal of Honor resmen duyuruldu.

Daha önce internette dolaşan söylentilerde bahsedildiği gibi günümüz Afganistan'ında geçecek olan ve yaşanmış olaylardan esinlenilerek hazırlanmış görevleri bünyesinde barındıran oyunda Ulusal Emir Merci adına çalışan ve kimsenin üstesinden gelemediği görevleri başaran bir karakteri kontrol edeceğiz.

Hikaye modu EA Los Angeles , multiplayer modları ise Battlefield serisiyle nam salan DICE tarafından hazırlanan Medal of Honor , 2010 yılında Pc , Ps3 ve Xbox 360 platformları için raflardaki yerini alacak.

Yeni nesile yakışan modern bir fps deneyimi yaşatmayı amaçlayan ve ilk olarak Spike TV'nin 2009 Video Oyun Ödülleri gecesinde gösterime sunulanacak olan oyunun duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler