Medal of Honor: Warfighter Satışları Kötü Gidiyor

Warfighter sonrasında Medal of Honor'ın geleceği nasıl şekillenecek merak konusu
04.11.2012 19:44 Alkan Adakaner


    2010 yılında piyasaya çıkan Medal of Honor ile oldukça iyi bir satış başarısı yakalayan Electronic Arts, Battlefield serisi ile birlikte Medal of Honor'ı da modern FPS kategorisinde Call of Duty'nin karşısına dikmişti. Buna rağmen bu yılki Medal of Honor oyununda işler yolunda gitmiyor.
 
     Medal of Honor: Warfighter ilk haftasında bütün platformlarda toplam 650.000 adet satmayı başarabildi. 2010 yılındaki Medal of Honor'a göre ilk hafta satışları neredeyse yarı yarıya düşmüş görünüyor.
 
      2010 yılında piyasaya çıkan oyunun multiplayer bölümlerini Battlefield'ın geliştiricisi DICE'ın tasarladığını da belirtelim. Bu yıl ise bütün iş Danger Close'a kalmıştı. Genel olarak Warfighter ise ne oyuncuları, ne de editörleri pek memnun edemedi. Anlaşılan oyunun satış rakamları sonrası Electronic Arts da oyundan memnun kalmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler