Medal of Honor: Warfighter'dan İlk Detaylar

26.02.2012 22:20 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde duyurulan Medal of Honor: Warfighter'ın ilk detayları da, resmi Xbox dergisinden gelmişti. Fakat yüksek kalitede yayınlanmayan dergi görüntüleri, bizleri sadece görüntülere bakmakla sınırlı tutmuştu. Dergiyi edinen BeefJack sitesi ise, ilk detayları sundu.
 
     Daha önce de belirtilenlere göre Medal of Honor: Warfighter, hikaye olarak 2010 senesinde çıkan Medal of Honor'un doğrudan devamı olacak. Tier 1 operasyonlarını bizlere yaşatacak olan Warfighter, ekipte bulunanların kişisel konularını da senaryoda içerecek. 
 
     Sitede belirtilenlere göre senaryo modunda oyuncuya daha serbest bir ortam hazırlanacak. Dergide, esirlerin olduğu bir odaya dilerseniz kapıyı kırarak girebileceğiniz, dilerseniz C4 ile patlatabileceğiniz ve dilerseniz de sis bombasıyla olaya daha farklı aksiyon katabileceğiniz örneği verilmiş.
 
     Son olarak yer alan bilgilerde çoklu oyunculu kısmına da değinilmiş. Yer alan bilgilere göre Medal of Honor: Warfighter, bu kez co-op modunu da içerecek. Co-op modundaki görevler, ana senaryodan bağımsız olarak işlenecek.
 
     Versus multiplayer seçeneğine geldiğimizde ise Danger Close, eski tarz oyuncuları sevindirmeyi planlıyor. Bu konuda Danger Close "Hardcore" modunu oyuna ekleyecek ve bu modda tek bir kurşunla düşman öldürebileceğiz.
 
     Bilgiler şimdilik bu kadar. Daha fazlası için Mart ayında yapılacak olan Game Developers Conference'i beklemek zorundayız.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi 48 Dk önce WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Avowed İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Assassin's Creed Mirage iPhone ve iPad'de Nasıl Bir Deneyim Sunuyor? 3 Saat önce Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler