MediEvil Remake'in İçinde PS1 Emülatörü Bulundu

20.07.2020 13:59 Gazali Çetinkaya

 
Orijinali 1998 yılında PlayStation 1 için çıkış yapan klasik aksiyon macera oyunu MediEvil'ın PlayStation 4 remake versiyonunun içinde Sony'nin resmi PlayStation 1 emülatörü bulundu.

MediEvil remake'te 19 adet souls challenge'ı tamamlayarak MediEvil PlayStation 1 versiyonunun kilidini açmak ve oynamak mümkün.

Emülatör sadece MediEvil PlayStation 1 versiyonu için easter egg olarak koyulmuş. Diğer PlayStation 1 oyunlarını oynamak pek mümkün değil.

Modcu Lance McDonald, Syphon Filter'ın 989 Studios logosunda takıldığını ve Wild Arms'ın menüye ulaştıktan sonra tuşların çalışmadığını belirtiyor. Lance McDonald, biraz üzerinde uğraşarak Silent Hill'ı en fazla aşağıdaki videoda görebileceğiniz haline getirmeyi başarabilmiş.
 
Sony yeni nesilde PlayStation 4 oyunlarının büyük bir çoğunluğunun geriye uyumlu olacağını doğruladı. PlayStation 1, 2 ve 3 oyunları ile ilgili henüz kesin bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medievil (PS4) Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler