Media Molecule, LittleBigPlanet Hakkında Konuştu

Media Molecule'suz bir LittleBigPlanet aynı kaliteyi koruyabilecek mi? Aslında esas soru bu..
20.07.2011 13:35 Levent Polater

 
    Media Molecule, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamayla yeni bir LittleBigPlanet yapmama kararı aldığını belirtmişti. Bu durumu bir örnekle açıklayan Media Molecule şu cümleyi kurarak vaziyeti ortaya koymaya çalıştı.
 
    "LittleBigPlanet'i yapmama kararı almamız, bir çocuğun evinden artık ayrılmak istemesine benziyor."
 
    Artık Media Molecule, LittleBigPlanet yapmayacak olsa da seriye destek vermeye devam edecek. Firmanın kurucularından Alex Evans, bunun zor bir karar olduğunu ancak taze kalmak için bunu yapmaları gerektiğini belirtti.
 
    Sıradaki LittleBigPlanet'in İngiltere tabanlı bir stüdyo olan Double Eleven tarafından Playstation Vita'ya yapıldığını da araya sıkıştıralım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler