Mega64'ten Motion Kontrol Yorumu

02.04.2010 01:09 Ersin Kılıç


     Yaptıkları parodiler ile oyun sektörnün eğlencesi haline gelen Mega64 ekibi, kafalarına bu kezde hareket algılayıcı oyun sistemlerini takmışlar.
 
     Nintendo Wii'nin başarısından sonra Sony ve Microsoft'ta bu sene itibari ile yelpazelerini genişletip, pastadan biraz daha büyük dilim almak üzere yeni ürünlerini piyasaya sürecekler. PS Move ve Project Natal ile bir aksilik olmaz ise bu sene sonunda oyun oynama imkanına kavuşabileceğiz.
 
     Kimi oyuncu bu yeni harekete duyarlı kontrol sistemini savunur iken kimi oyuncular ise oyun oynamanın keyfinin oturarak, uzanarak kısacası klasikleşmiş şekilde çıkacağı düşüncesinde. Peki videoları ile yüzümüzde tebessüm oluşturan Mega64 ekibinin bu kontrol sistemlerine bakış açıları nasıl?
 
     Sözü fazla uzatmadan bu eğlenceli video ile sizleri baş başa bırakıyoruz ;
 
 
Youtube videosudur.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler